Vasastan- 2 rok – 12 mån – 22.425kr/mån

Objektbeskrivning

2:a i absolut toppskick, 54km med härlig balkong fritt söderläge mitt i underbara Birkastan med Stockholms bästa kommunikationer och mataffärer/restauranger runt hörnet. Väldisponerad med öppen planlösning kök/vardagsrum med stor fin balkong. Kök från Italienska Vicco med Miele maskiner (diskmaskin finns). Ombonat sovrum med valnötsgolv och vacker fondtapet samt stor klädkammare. Exklusivt och stort badrum med golv i natursten, golvvärme och regn-dusch. Lägenheten ligger högt upp (med…

Hyra

22425:-

 

 

Samtrygg är en annonsplats för andrahandsuthyrning av bostäder. Som tillägg erbjuder dem ett trygghetspaket med hyresgaranti, trygghetsförsäkring samt säkra, standardiserade hyreskontrakt.
Varje år hyr 150 000 svenskar bostäder i andrahand och för en betydande andel av befolkningen är andrahandsuthyrning det enda alternativet på bostadsmarknaden. I takt med att fler och fler etablerar sig på andrahandsmarknaden ökar också antalet människor som möts av dess utbredda otrygghet. Här kommer Samtrygg in – vi ser det som vår uppgift att skapa en modern hyresmarknad där fler hyr och hyr ut bostäder säkert, smidigt och till ett pris båda parter gemensamt är överens om.

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.