Så fungerar tjänsten och därför fungerar den!

Så får du en lägenhet i Stockholm

….alla känner inte till att bostadsbolag och fastighetsägare har rätt att själv förmedla 50% av sitt lägenhetsinnehav. Det innebär att upp till 50% av alla lediga lägenheter inte lämnas till bostadsförmedlingen som ska fördela lediga lägenheter efter turordning hos bostadsförmedlingen.

Var tar då dessa lägenheter vägen?

Jo, eftersom fastighetsägarna själva får bestämma hur dem vill fördela hälften av sina lägenheter har många av dem egna bostadsköer eller system där man intresse anmäler sig för framtida lediga lägenheter. Dessa bostadsköer och intresseanmälnings system finns hos 100-tals fastighetsägare runt om i Stockholm.

Dessa lägenheter får du aldrig tillgång eller information om, såvida du inte känner till att de finns 100-tals bostadsköer från bostadsbolag i Stockholm där du kan registrera dig. Det är alltså upp till 50% av Stockholms bostads innehav som du missar om du inte är anmäld eller registrerad i bostadsbolagens bostadsköer eller i deras system för intresseanmälan.

Vi har med ett omfattande arbete sammanställt alla dessa 100-tals bostadsköer och system för intresseanmälningar i Stockholm som du nu via oss kan ta del av. Alla bostadsköer och intresseanmälningar till dessa 100-tals bostadsköer är dessutom gratis att registrera sig hos.

Kom igång redan idag och beställ för endast 299 kr vårt unika material med enkel  och snabb registrering till alla bostadsköer i Stockholm.

Print Friendly, PDF & Email