Frågor om Hyresvärdar

 • Hur fungerar tjänsten
  Du tillhandahåller ett komplett och mycket värdefullt material med direktlänkar till 100-tals fastighetsägare i Stockholm med egna bostadsköer. Till varje fastighetsägare finns direktlänkar till respektive bostadskö som du lätt och smidigt direkt anmäler dig till.  Dessa köer har ofta kortare kötid än hos bostadsförmedlingen vilket göra att du har ett mycket stort försprång om du anmäler dig till alla dessa köer.

 

 • Hur kontaktar jag hyresvärdarna
  I Stockholms län är registret betydligt mer omfattande än det är i övriga landet. Här presenteras information om varje fastighetsägare med kontaktuppgifter, adresser, telefon, hemsida samt direktlänkar till både bostadsköer och registrering till förhandsansökan om framtida lediga objekt. Här kan du direkt anmäla dig enkelt till alla bostadsköer. Du får även direktlänkar till alla lediga lägenheter med förstahandskontrakt som respektive fastighetsägare för tillfället annonserar som lediga och som du som registrerad i deras bostadskö kan anmäla dig till. I övriga län ock kommuner finns fastighetsägarna endast med  telefonnummer och hemsida. Många av dessa har dock även egna bostadsköer och möjligheter och intresseanmälan sig på framtida lediga objekt. Börja med att besök deras hemsida så får du mer information där om hur du bäst söker en bostad hos respektive fastighetsägare. Hyresvärdar utan varken telefonnummer eller hemsida publiceras inte.

 

 • Bonus
  Många fastighetsägare annonserar om lediga och framtida lediga lägenheter direkt på deras hemsidor. Som bonus i Stockholms län får du direktlänkar direkt till dessa lediga lägenheter som du kan ansöka om direkt på skärmen.

 

 • Vad kostar allt detta
  I Stockholm får du tillgång till 100-tals fastighetsägare med direktlänkar till alla  bostadsköer. Dessutom får du alla lediga lägenheter med förstahandskontrakt som annonseras och som går att söka som registrerad i respektive bostadskö. Allt detta till en engångskostnad av endast 299 kr. I övriga landet finns endast fastighetsägare men utan tjänster som direktkoppling till bostadskö och visning av lediga lägenheter men där är registren gratis.

 

 • Varför ska jag köpa tillgång till alla bostadsköer i Stockholm
  Om du inte stått tillräckligt länge i bostadsförmedlingens kö i Stockholm och känner att du inte orkar vänta längre. Ja då ska du beställa alla bostadsköer i Stockholm för att snabbare få en bostad med förstahandskontrakt. Dessa köer är dessutom ofta inte speciellt offentliga vilket gör att det är färre som känner till dem och därför har dem kortare kötider.
Print Friendly, PDF & Email