Bostadskö
Så skaffar du bostad i Stockholm före alla andra

Det inte många känner till är att ett mycket stort antal fastighetsägare i Stockholm har egna bostadsköer. Dessa köer har dessutom oftast mycket kortare kötid än i dem traditionella kommunala bostadsköerna.

Ställ dig i många bostadsköer

Viktigt är därför att du anmäler förhandsintresse och ställer dig i bostadskö hos så många hyresvärdar som möjligt med egna bostadsköer. Att ställa sig i bostadskö eller göra intresseanmälan hos de olika hyresvärdarna är i stort sett alltid gratis så tveka inte att ställa dig i så många bostadsköer som möjligt, de ökar dina chanser betydligt till en snabbare lägenhet.

Hyresvärdar med egna bostadsköer

Vi har samlat 100-tals hyresvärdar med egna bostadsköer och dem som tar emot intresseanmälningar om framtida lediga lägenheter. När du beställer vårt stora register med hyresvärdar får du direktkoppling till deras bostadskö och/eller intresseanmälan.

Lediga lägenheter i Stockholm med förstahandskontrakt

Som bonus får du dessutom direktkoppling till alla bostäder som är lediga just nu och som du kan börja söka. För att söka dessa lägenheter behöver man i de flesta fallen vara registrerad i bostadsbolagets bostadskö så därför är det viktigt att du redan nu registrera dig i alla bostadsköer som du omgående få tillgång till när du slutfört din beställning.

Allt detta får du för att enkelt och snabbt registrera dig i alla Stockholms bostadsköer för lägenheter med förstahandskontrakt. Omfattande material med direktlänkar till alla bostadsköer och intresseanmälningar till framtida lediga lägenheter.

Enklare och snabbare kan det inte bli att skaffa ett förstahandskontrakt i Stockholm.

  • Direktkoppling till alla bostadsköer
  • Direktkoppling till intresseanmälan för framtida lediga lägenheter
  • Direktlänkar till förstahandskontrakt som annonseras som lediga
  • Information och alla kontaktuppgifter till fastighetsägarna

För engångsbeloppet av endast 299 kr hittar du ditt drömboende med förstahandskontrakt i Stockholm.

Print Friendly, PDF & Email