Östermalm – 3 Rok – 12 mån – 21.215kr/mån

Östermalm – 3 Rok – 12 mån – 21.215kr/mån

Objektbeskrivning

Tre rum i fastighet från 1898. Ett sovrum, ett vardagsrum och ett tredje rum som kan utnyttjas som antigen arbetsrum och/eller ett extra sovrum. Fräsch lägenhet med hög standard. Balkong. Högt i tak. Flexibel gällande möblering. Lägenheten ligger i gårdshuset, mot lugn och tyst innergård. Buss, tunnelbana och ICA så gott som precis utanför porten. Söker en ordningssam hyresgäst för 6-12 månader. Givetvis skriver vi ett genomarbetat kontrakt med deposition, uppsägningstid, osv. Grannarna…

Hyra

21215:-

 

 

Samtrygg är en annonsplats för andrahandsuthyrning av bostäder. Som tillägg erbjuder dem ett trygghetspaket med hyresgaranti, trygghetsförsäkring samt säkra, standardiserade hyreskontrakt.
Varje år hyr 150 000 svenskar bostäder i andrahand och för en betydande andel av befolkningen är andrahandsuthyrning det enda alternativet på bostadsmarknaden. I takt med att fler och fler etablerar sig på andrahandsmarknaden ökar också antalet människor som möts av dess utbredda otrygghet. Här kommer Samtrygg in – vi ser det som vår uppgift att skapa en modern hyresmarknad där fler hyr och hyr ut bostäder säkert, smidigt och till ett pris båda parter gemensamt är överens om.

Print Friendly, PDF & Email
Share