Norrtälje – 2 Rok – 9 mån – 11.960kr/mån

Objektbeskrivning

Vinterbonat fritidshus i Nysättra, 1,5 mil norr om Norrtälje. Stugan har ett sovrum med 2 bäddar samt garderob och byrå, fullt utrustat kök med öppen planlösning mot vardagsrum. Bäddsoffa finns i vardagsrummet, bäddmått 120 cm. Det finns även en kamin. Helkaklat badrum med duschkabin, det är kommunalt vatten och avlopp. En stor altan finns i anslutning till huset. Tomten är på ca 2500 kvm. Sophämtning (varannan vecka), el och vattenförbrukning ingår i hyran.

Hyra

11960:-

 

 

Samtrygg är en annonsplats för andrahandsuthyrning av bostäder. Som tillägg erbjuder dem ett trygghetspaket med hyresgaranti, trygghetsförsäkring samt säkra, standardiserade hyreskontrakt.
Varje år hyr 150 000 svenskar bostäder i andrahand och för en betydande andel av befolkningen är andrahandsuthyrning det enda alternativet på bostadsmarknaden. I takt med att fler och fler etablerar sig på andrahandsmarknaden ökar också antalet människor som möts av dess utbredda otrygghet. Här kommer Samtrygg in – vi ser det som vår uppgift att skapa en modern hyresmarknad där fler hyr och hyr ut bostäder säkert, smidigt och till ett pris båda parter gemensamt är överens om.

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.