[distance type=”4″]
[distance type=”2″]

Skåne Län

Så skaffar du bostad i Malmö före alla andra!

Det inte många känner till är att ett stort antal fastighetsägare i Malmö har egna bostadsköer. Dessa köer har dessutom oftast mycket kortare kötid än i dem traditionella kommunala bostadsköerna.

Viktigt är därför att anmäla förhandsintresse och ställa sig i bostadskö hos så många hyresvärdar som möjligt med egna bostadsköer. Att ställa sig i bostadskö eller göra intresseanmälan hos de olika hyresvärdarna är i stort sett alltid gratis så tveka inte att ställa dig i så många bostadsköer som möjligt, de ökar dina chanser betydligt till en snabbare lägenhet.

Hyresvärdar i Malmö med egna bostadsköer

På Privata hyresvärdar har vi samlat hyresvärdar med egna bostadsköer och dem som tar emot intresseanmälningar om framtida lediga lägenheter. När du beställer vårt stora register med hyresvärdar får du direktkoppling till deras bostadskö eller intresseanmälan.

 

Du kommer få tillgång till hyresvärdens:

  • Hemsida
  • Kort info om hyresvärden
  • Adress
  • Telefon
  • Mail adress (vissa har endast kontaktformulär)
  • Anmälningsinfo till bostadskö.
  • Annonser om lediga objekt (finns ej hos alla)
[distance type=”3″]
[distance type=”4″][distance type=”2″]

Som bonus (Se det som bonus) får du dessutom ett stort register med flera hundra fastighetsägare och bostadsbolag som inte har hemsida.

Dessa är ofta små aktörer som på ett eller annat sätt har registrerat sig som bostadshyresvärd hos skatteverket. Ofta kanske dem har ett eller fåtal hyresfastigheter och Ibland kan det visa sig att dem kanske bara har kommersiella fastigheter med bara ett fåtal eller inga bostäder alls. Det kan också vara en bostadsrättsförening med en eller fåtal lägenheter som hyreslägenhet.

Det kan dock vara värt att höra av sig till dem med brev eller kanske ibland samtal. Ibland, om man har lite tur och tajming kan det visa sig att någon av dessa turligt nog precis vid tillfället du hörde av dig har en lägenhet ledig.

[distance type=”3″]

Mail Scriptet

[distance type=”4″]
Print Friendly, PDF & Email