Så hittar man en ledig hyresrätt i Stockholm!

Trots att utbudet av lediga bostäder i Stockholm är litet finns det ändå goda möjligheter att få tag på en ledig hyresrätt i Stockholm om man bara hur man ska leta. Det finns många sidor på internet som samlar lediga ledigheter men det är ofta många som söker och tillfälligheter som gör att man lyckas få en ledig hyresrätt i Stockholm med förstahandskontrakt.

På privatahyresvärdar.se har vi istället samlat 100-tals fastighetsägare med bostäder i Stockholm som har egna bostadsköer där du kan anmäla framtida intresse. Det betyder att du får företräda till alla deras framtida lediga bostäder i Stockholm. Lediga bostäder i dessa bostadsköer kommer inte att annonseras i den redan långa bostadskö som finns i Stockholms bostadskö. Alla fastighetsägare får nämligen (som många inte känner till) själv finna hyresgäster till hälften av sitt lediga fastighetsbestånd. Det innebär att alla fastighetsägare endast behöver annonsera hälften av sina lediga bostäder via Stockholms bostadsförmedling. Den andra hälften väljer istället många fastighetsägare att själv förmedla via egna bostadsköer.

Rekordstor Bostadskö

Dem flesta känner till att det inte är ovanligt med kötider på
10-20 år och ibland ännu längre hos Stockholms bostadsförmedling, men inte många känner till att det finns en lösning på detta problem. En lösning som inte kräver speciellt mycket arbete och som kommer ge dig helt nya förutsättningar och andra möjligheter för att snabbt hitta en ledig hyresrätt i Stockholm.

Eftersom bostadsbolag och fastighetsägare har rätt att själv förmedla och hyra ut 50% av sitt lediga lägenhetsinnehav har dem ofta egna bostadsköer. Det betyder att alla lediga lägenheter INTE förmedlas via Stockholms Bostadsförmedling utan en stor del av alla lägenheter i Stockholm förmedlas via fastighetsägarnas egna bostadsköer eller egna system för uthyrning.

Men hur förmedlas alla dessa lägenheter

I Stockholm finns ett hundratal fastighetsägare som via egna bostadsköer och system för intresseanmälan av lediga lägenheter förmedlar många av sina lediga lägenheter.

Så, hur kan du få en ledig hyresrätt i Stockholm?

Genom att känna till och anmäla dig till alla dessa bostadsköer och system för framtida lediga lägenheter som INTE kommer förmedlas via den redan överfulla bostadsförmedlingen.

Vissa fastighetsägare lägger också ut lägenheter med principen “först till kvarn” vilket innebär att du då kan få en lägenhet omgående. Detta förutsätter dock att du då redan är anmäld i deras bostadskö eller system för anmälan av lediga lägenheter.

Eftersom inte många vet och har kunskap om hur bostadsmarknaden i Stockholm fungerar är det viktigt att känna till att alla bostäder inte förmedlas via Stockholms Bostadsförmedling. Därför har vi med stor och lång erfarenhet av bostads marknaden i Stockholm sammanställt ett unikt material med 100-tals bostadsköer i Stockholm som förmedlar lediga hyresrätter i Stockholm.

Dessa bostadsköer är inte alls lika offentliga som Stockholms Bostadsförmedlings bostadskö vilket betyder att dem har kortare kötider och därför är det viktigt att tidigt anmäla sig till alla dem bostadsköer som finns.

Ett enkelt matematiskt exempel gör gällande att det kommer gå betydligt snabbare att få en bostad om man är anmäld i 100 bostadsköer med färre köande än att bara vara med i en med massor av köande.

Så, vad krävs av dig!

Ett litet eget arbete krävs naturligtvis, men inget värre än att du enkelt klarar det själv. Vi har nämligen med kunskap, lång erfarenhet och ett gediget arbete sammanställt och bearbetat allt material du behöver för att komma igång.

Ditt arbete består endast av att anmäla dig till alla dem 100-tals bostadsköer och system för intresseanmälan av framtida lediga lägenheter vi kommer skicka till dig. Du kommer via systemet direkt länkas till respektive bostadskö eller intresseanmälan för framtida lediga hyresrätter i Stockholm. Det är över 100 fastighetsägare och registreringen är enkel och gratis hos alla fastighetsägare.

Så enkelt skaffar du en egen lägenhet!

Efter beställning av vårt unika material får du direkt till din mailbox en länk du ska öppna. När du öppnat länken får du på ett enkelt och pedagogiskt sätt en övergripande förteckning av alla de fastighetsägare med egna bostadsköer. Här kommer finnas information om bostadsbolaget med fullständiga kontaktuppgifter, men framförallt kommer det till höger om alla fastighetsägare finnas en färgad knapp som du ska koncentrera dig på. När du trycker på knappen kommer du direkt till fastighetsägarens formulär för anmälan eller registrering till deras system för bostadskö.

Det är med andra ord av yttersta vikt att vara anmäld hos alla dessa fastighetsägare för att få tillgång till alla dem lägenheter som inte förmedlas via Stockholms Bostadsförmedling. De är alltså upp till 50% av alla lediga lägenheter med förstahandskontrakt du annars missar.

Bonus:

Som bonus kommer du även helt kostnadsfritt få direktlänkar till varje fastighetsägares nuvarande lediga lägenheter. Dessa lägenheter kan man ansöka om omedelbart men det kräver att man först är registrerad i deras system. Så tveka inte nu, alla bostadsköer är dessutom gratis att registrera dig till.

Pris:

För endast 299 kr i en engångs summa får du 100-tals bostadsköer till privata och kommunala fastighetsägare i Stockholm du verkligen bör vara registrerad hos.  Det stora antalet lägenheter som finns i dessa bostadsköer förmedlas alltså ENDAST via dessa köer och INTE hos Stockholms Bostadsförmedling. De betyder att du måste vara registrerad i alla dessa bostadsköer för att inte missa upp till 50% av alla lediga lägenheter hos privata hyresvärdar i Stockholm.

Lediga lägenheter i dessa bostadsköer förmedlas alltså endast därigenom, så missa inte massor med lediga lägenheter utan anmäl dig redan idag.

Så vad väntar du på?