Kungsholmen – 3 Rok – 3 mån – 21.102kr/mån

Objektbeskrivning

Vill du bo centralt men i ett lugnt område? Högt belägen gavellägenhet i ett naturskönt område med vacker sjöutsikt från bostadens inglasade balkong, som har sol från lunch till sen kväll och infravärme som gör att det går njuta av balkongen året runt. Bostaden är totalrenoverad år 2016. På baksidan finns en stor trädgård med en trevlig lekplats och en strand om du vill ta ett dopp eller bara betrakta utsikten från bastun. Det finns goda kommunikationer med 100 meter till närmsta…

Hyra

21850:-

 

 

Samtrygg är en annonsplats för andrahandsuthyrning av bostäder. Som tillägg erbjuder dem ett trygghetspaket med hyresgaranti, trygghetsförsäkring samt säkra, standardiserade hyreskontrakt.
Varje år hyr 150 000 svenskar bostäder i andrahand och för en betydande andel av befolkningen är andrahandsuthyrning det enda alternativet på bostadsmarknaden. I takt med att fler och fler etablerar sig på andrahandsmarknaden ökar också antalet människor som möts av dess utbredda otrygghet. Här kommer Samtrygg in – vi ser det som vår uppgift att skapa en modern hyresmarknad där fler hyr och hyr ut bostäder säkert, smidigt och till ett pris båda parter gemensamt är överens om.

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.