Huddinge – 2 rok – tillsv – 9 900 kr/mån

Objektbeskrivning

Inflytt omgående! Lägenhet uthyres i Flemingsberg 
 Hyran är inkl. vatten, hushållsel, värme, kabel-tv och bredband. Boyta: ca 60kvm, 2rok+inglasad balkong. Möblerad: JA Lägenheten ligger belägen bara fem minuters promenad från Flemingsberg station (pendeltåg + fjärrtåg). Cirka tio minuters promenad till Flemingsberg centrum, nära till Karolinska Universitetssjukhuset och mitt emot Södertörns högskola. Ica Maxi är även nyöppnat och ligger granne med Flemingsberg station….

Hyra

9900:-

 

 

Samtrygg är en annonsplats för andrahandsuthyrning av bostäder. Som tillägg erbjuder dem ett trygghetspaket med hyresgaranti, trygghetsförsäkring samt säkra, standardiserade hyreskontrakt.
Varje år hyr 150 000 svenskar bostäder i andrahand och för en betydande andel av befolkningen är andrahandsuthyrning det enda alternativet på bostadsmarknaden. I takt med att fler och fler etablerar sig på andrahandsmarknaden ökar också antalet människor som möts av dess utbredda otrygghet. Här kommer Samtrygg in – vi ser det som vår uppgift att skapa en modern hyresmarknad där fler hyr och hyr ut bostäder säkert, smidigt och till ett pris båda parter gemensamt är överens om.

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.