• 1. Hur fungerar tjänsten
  Det inte många känner till är att fastighetsägare har rätt att själv förmedla 50 % av sina lediga lägenheter. Dessa lägenheter förmedlas då ofta via fastighetsägarnas egna bostadsköer eller system för intresseanmälan. I Stockholm finns 100-tals bostadsköer och system för anmälan om framtida lediga lägenheter med förstahandskontrakt. Vi ger dig tillgång till ett komplett och mycket omfattande material med direktlänkar till alla dessa bostadsköer i Stockholm. Dessa köer har ofta kortare kötid än hos bostadsförmedlingen vilket göra att du har ett mycket stort försprång om du anmäler dig till alla dessa köer.
 • 2. Hur kontaktar jag hyresvärdarna
  När du beställer informationen av oss får du en överskådligt lista med information om varje fastighetsägare. Där kommer du förutom direktlänk till respektive fastighetsägares bostadskö (där du enkelt direkt på skärmen anmäler dig till varje bostadskö) även få kontaktuppgifter, adresser, telefon, hemsida samt direktlänkar till både bostadsköer och registrering till förhandsansökan om framtida lediga objekt. Här kan du direkt anmäla dig enkelt till alla bostadsköer. Du får även direktlänkar till alla lediga lägenheter med förstahandskontrakt som respektive fastighetsägare för tillfället annonserar som lediga och som du som registrerad i deras bostadskö kan anmäla dig till. Hyresvärdar utan varken telefonnummer eller hemsida publiceras inte.
 • 3. Bonus
  Många fastighetsägare annonserar om lediga och framtida lediga lägenheter direkt på deras hemsidor. Som bonus i Stockholms län får du direktlänkar direkt till dessa lediga lägenheter som du kan ansöka om direkt på skärmen.
 • 4. Vad kostar allt detta
  I Stockholm får du tillgång till 100-tals fastighetsägare med direktlänkar till alla bostadsköer. Dessutom får du alla lediga lägenheter med förstahandskontrakt som annonseras och som går att söka som registrerad i respektive bostadskö (de är faktiskt fler än man kan tro). Allt detta till en engångskostnad av endast 299 kr.
 • 5. Varför ska jag köpa tillgång till alla bostadsköer i Stockholm
  Om du inte stått tillräckligt länge i bostadsförmedlingens kö i Stockholm känner du säkert till att kön till en bostad ofta är 10-20 år och ibland ännu längre. För att skaffa dig ett ordentligt försprång till en förstahands lägenhet i Stockholm finns det som sagt genvägar. Genom att anmäla dig till alla dem 100-tals bostadsköer och system för intresseanmälan på nya lägenheter som finns i Stockholm har du plötsligt även tillgång till alla dem lägenheter som förmedlas utanför Stockholms Bostadsförmedlings bostadskö. En logisk uträkning gör då gällande att det kommer gå betydligt fortare att få en lägenhet genom att vara registrerad hos över 100 fastighetsägare som förmedlar upp till 50% av sitt lediga lägenhetsinnehav än att endast vara med i Stockholms Bostadsförmedling. Att vara registrerad i alla dessa bostadsköer är dessutom gratis.