Förstahandskontrakt i Stockholm

Genom att gratis anmäla dig till alla dem 100-tal bostadsköer som finns hos bostadsbolag och fastighetsägare i Stockholm får du tillgång till upp till 50% fler bostäder med förstahandskontrakt jämfört med om du “bara” är registrerad hos Stockholms Bostadsförmedling. Eftersom inte många känner till alla dessa bostadsköer finns är därför kötiden oftast mycket kortare för ett förstahandskontrakt i Stockholm.

Eftersom alla bostadsbolag och fastighetsägare har rätt att själv förmedla hälften av sitt lediga lägenhetsinnehav betyder det att många lägenheter endast förmedlas via bostadsbolagens egna bostadsköer. Det är därför viktigt att du är anmäld i alla dem bostadsköer som finns för att  inte missa lediga lägenheter med förstahandskontrakt i Stockholm.

Beställ listan genom att trycka på knappen “Lägg i varukorg” och du kan snart vara anmäld hos 100-tals fastighetsägare och bostadsköer.

Kostnaden på 299 kr är en engångskostnad och innefattar direkt koppling till alla dem 100-tals fastighetsägare med egna bostadsköer som finns. Att anmäla sig till alla dem ger dig ett stort försprång för att skaffa dig en egen lägenhet med ett förstahandskontrakt i Stockholm

Stockholm län Lista

299.00 kr


Delbetala från 172 SEK/månad.
Kategori: