Älta – 2 rok – 2 mån – 12.075kr/mån

Objektbeskrivning

Super fräsh nyproduktion! Lägenheten är djur och rökfri! Ligger i Älta (Nacka) byggd på ett berg vilket ger en underbar utsikt. Bussförbindelser med kvartstrafik mot Gullmarsplan och Slussen ca 15-20 minuter, busshållsplatserna ligger 2 minuters promenad precis nedanför backen. ICA och Statiol ligger ca 5 minuters promenad bort. Uthyrning av lägenheten i tre månader(Augusti, September, Oktober) med stort möjlighet för förlägningen. En fantastiskt fin och välplanerad lägenhet med öppen…

Hyra

12075:-

 

 

Samtrygg är en annonsplats för andrahandsuthyrning av bostäder. Som tillägg erbjuder dem ett trygghetspaket med hyresgaranti, trygghetsförsäkring samt säkra, standardiserade hyreskontrakt.
Varje år hyr 150 000 svenskar bostäder i andrahand och för en betydande andel av befolkningen är andrahandsuthyrning det enda alternativet på bostadsmarknaden. I takt med att fler och fler etablerar sig på andrahandsmarknaden ökar också antalet människor som möts av dess utbredda otrygghet. Här kommer Samtrygg in – vi ser det som vår uppgift att skapa en modern hyresmarknad där fler hyr och hyr ut bostäder säkert, smidigt och till ett pris båda parter gemensamt är överens om.

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.